Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  1 éve várta a meghalt gazdáját a kutyus a kórház előtt

  /
  /

  A tacskó keverék kutya már több, mint egy éve várta a gazdáját egy novoszibirszki kórház előtt.

  Masha gazdája sajnos már hosszú hónapokkal ezelőtt meghalt a kórházban. De a kutya azóta is ott várja hűségesen az épület előtt.

  „Azt szeretnénk, ha valakinek megesne rajta a szíve és hazavinné őt” – mondta a novoszibirszki kórház vezetője, Vladimir Bespalov a The Siberian Times című lapnak.

  Az igazgató azt is elárulta, hogy ők adták a Masha nevet a kutyának, akik már több, mint egy éve el nem mozdul a kórház mellől.

  „Sajnos Masha gazdája nem sokkal később meghalt, így a kutya hiába várja, soha többet nem jöhet érte” – közölte az igazgató. Arról is beszélt, hogy a szomorú szemű tacskót a betegek és a hozzátartozók is nagyon megszerették. „Pokrócokat, élelmet hoznak neki, de Masha egyelőre senkit sem fogadott annyira bizalmába, hogy hazamenjen vele.

  „Nem sokkal ezelőtt az egyik nővérünk próbálta őt magához venni. Hazavitte, megetette, de másnap hajnali háromra Masha már újra a kórház bejárata előtt üldögélt. Nehéz szívvel mondom, de úgy látom, ez a kutya már soha nem megy el innen” – mondta az igazgató a lapnak.

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Loading spinner

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  x