Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  18 kölyöknek adott életet egy dalmata

  /
  /

  Bár a százegytől messze van, azért tizennyolc kiskutyát kihordani, majd világra hozni sem semmi teljesítmény. Nellie, az angliai Prestonban élő szuka dalmata mégis példás türelemmel végigcsinálta.

  Nellie a hároméves nőstény dalmata a múlt hónapban először hozott világra kölyköket. Rögtön tizennyolcat egyszerre, tíz hímet és nyolc nőstényt – írja a LadBible című brit bulvárlap.

  Louise Clement, a Nellie gazdija a lapnak elmondta, azt sejtették, hogy az átlagos kilencnél több kiskutya fog születni, de azt senki sem gondolta, hogy épp a duplája.

  Clement hozzátette, Nellie természetes szüléssel hozta világra a kölyköket. Miután a tizenötödik is előbújt, úgy tűnt, ő volt az utolsó, ám nem sokkal később még három kölyök jött világra. Nellie tizennégy órán át vajúdott, mire végére ért az első vemhességének. A kölykök és az anyjuk is jól vannak.

  Louise Clement harminc éve tenyészt kutyákat, és jelenleg huszonhét dalmata rohangál körülötte. A tenyésztő elmondta, hogy Nellie kölykei közül csak egyet tart meg, a többieknek új gazdikat keres.

  Nellie csak egy kiskutyával maradt le arról, hogy beállítsa az ausztrál Melody világrekordját. Mellissa O’Brien nőstény dalmatája 2017-ben tizenkilenc kölyöknek adott életet, igaz, azok a kiskutyák császármetszéssel jöttek világra.

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Tetszik
  Imádom
  Vicces
  Hűha!
  Szomorű
  Dühítő

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  x