Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  3 kilós vaslánccal a nyakán találtak rá az utcán koborló pitbullra

  /
  /

  A kutya nyakán egy szorosan felrakott lánc. Nem tudni mióta lehetett rajta, de a feje iszonyatosan megdagadt az idők során.

  Roxanne az egy éves Pit bull a dél-karolinai Columbia utcáin kóborolt egyedül, egy szorosan a nyakára rakott majdnem 3 kilós vaslánncal. Senki nem tudja biztosan mióta lehetett a nyakán a lánc, de a feje iszonyatosan megdagadt az idők során.

  Roxanne mindössze 25 kg volt amikor megtalálták, ami azt jelenti, hogy a lánc több mint a 10%-a volt saját testsúlyának. A new york-i Rescue Dogs Rock hallott Roxanne esetéről és megdöbbentek, hogy szegény állat min ment keresztül. A csoport azonnal megegyezett, hogy magukhoz veszik az állatot és elsiettek állatorvos partnerükhöz dél-karolinába.

  Nem volt egyszerű eltávolítani a láncot, mivel rendkívül nagy volt és hidegvágóval kellett levágni a kutyáról. Amint lekerült a lánc, azonnal elkezdték műteni.

  Roxanne-nek a nyaka felnyílt a lánctól és jó ideig kritikus állapotban volt. Az állatorvosok attól féltek, hogy bármelyik pillanatban elvérezhet, de a kis harcos nem adta fel és valahogy sikerült túlélnie. 

  Most Roxanne lábadozik az állatorvosnál, de már nagyságrendekkel jobban van. Csodálatos módon a duzzanat a fejéről teljesen eltűnt és újra normális méretű a feje.

  Mindenkit meglepett a rendkívül gyors felépülése és hogy mennyire nyugodt volt végig.

  Most, hogy a daganat eltűnt jobban észrevehető, hogy Roxanne mennyire alultáplált és még mindig hosszú út áll előtte, de minden probléma eltörpül a lánc súlya mellett, amit a nyakára tekerve hordozott.

  Ha ezt átvészeli, akkor szinte biztos, hogy ez a kutya mindenre képes.

   

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Loading spinner

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  x