Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  40 kutyát mentett ki az árvízből egy apa és fia

  /
  /

  Kis csónakjukkal járták a százéves áradások sújtotta texasi megyét, hogy megmentsék a hátrahagyott ebek életét.

  A meg nem nevezett család erőveszítéseiről a Redditen számolt be a DUSTYHAM nevű felhasználó, több képet is mellékelve arról, ahogy apukája és öccse egy csónakkal járják a texasi Brazoria megyét, hogy kutyákat mentsenek. Elmondása szerint az apa és fia több fordulóval nagyjából negyven ebet mentett ki az árvízből, ami miatt több száz embert kellett evakuálni.
  A kutyák ezután az SPCA állatvédelmi szervezet ideiglenes menhelyére kerültek, amit kifejezetten az árvizek miatt gazdáikat elvesztő kutyák és macskák elhelyezésére állítottak fel. A szervezet Facebook-oldalán egy folyamatosan bővülő albumban gyűjtik a kimentette állatok fényképeit, hogy gazdáik lássák, megvannak kedvenceik, és bármikor mehetnek értük.

  Közben a hátrahagyott kutyákat látva többen is dühösen keltek ki azok ellene az emberek ellen, akik hátrahagyták kedvenceiket. Mások igyekeztek megvédeni a gazdikat, és arra hívták fel a figyelmet, sok esetben lehet már arra értek haza a munkából, hogy a kötelező evakuálást elrendelő hatóságok lezárták az utakat, és már nem volt lehetőségük visszamenni otthonukhoz, hogy magához vegyék kutyájukat. DUSTYHAM erre az érvre válaszolva közölte: már egy hete tudni lehetett, hogy érkezik az árvíz, így ebben az esetben nem lehet megérteni a gazdik felelőtlenségét.

  Egy hasonló kutyamentő történet Texasból egy hete már bejárta az internetet. Akkor a Brazoriával szomszédos Fort Bend megyében pusztító áradások közben talált a helyi seriff, valamint az őt kísérő tévéstáb egy ház tornácához láncolt kutyát, akinek már csak a feje látszott ki a területet elöntő vízből.

  Az ebet egy önkéntes és az NBC DFW televízió riportere szabadította ki. A mentésről készült videót több mint egymillióan nézték meg, miután a televízió közzétette azt Facebook-oldalán.

  Troy Nehls seriff a Facebook-oldalán kelt ki a gazdik ellen, akik így magára hagyták az ebet: „Ez dühítő. Meg fogom látogatni ezeket a lakosokat, amikor visszatérnek”.  A kutya először a Houston Humane Society állatvédelmi szervezethez került, majd a héten Nehls seriff közölte, hogy családjával örökbe fogadták az Archer nevű kutyust. Aki, ahogy az alábbi fényképen is jól látni, igazi otthonra talált náluk.

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Tetszik
  Imádom
  Vicces
  Hűha!
  Szomorű
  Dühítő

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar