Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  A hűtőmaszkba szorulva élte túl az ütközést egy kutya

  /
  /

  A sofőr azt hitte kikerülte a kutyát, ezért hajtott tovább.

  88 kilométerrel később állt meg, miután több egyetemista is figyelmeztette, egy riadt kutyát visz a hűtőmaszkjába szorulva. „Miután észrevettem a kutyát az út közepén, megpróbáltam kikerülni őt, de nem sikerült. Egy tompa puffanást hallottunk az autóban, de mivel nem mentem nagy sebességgel, arra gondoltam, hogy a kutyának sikerült eliszkolnia és hajtottam tovább” – mesélte később a nő.

  A 35 éves Julia Cesar Siqueire, aki Braziliában, Itapetingában lakik, épp az egyetemre indult, amikor az otthonához közeli egyik mellékúton elütött egy kutyát. Mivel nem állt meg, a rémült jószág vele együtt utazott a 88 kilométerre levő egyetemi campusra. A Vitoria da Conqiusta nevű városba érve már messziről integettek Juliának, hogy álljon meg, ám mivel nem talált biztonságos parkolóhelyet, a nő végül az egyetem előtt parkolt le. Ott pillantotta meg a hűtőmaszkba szorult állatot.

  „Amikor valaki bekiabált az ablakon, hogy egy kutyát hurcolunk magunkkal, meg voltam győződve, hogy már nem él. Azt hittük, rosszul látunk, amikor kiderült, hogy az állat nagyon is él, sőt még magánál is van.” – mesélte később. A kutyust végül a tűzoltók és a helyi állatorvos segítségével mentették ki az autótestből. Mint kiderült az állatnak, akit később Vitorianának neveztek el, csodával határos módon egy lábtöréssel és egy kisebb sokkal megúszta a kalandot.

   

   

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Tetszik
  Imádom
  Vicces
  Hűha!
  Szomorű
  Dühítő

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  x