Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  A járvány miatt nem engedte, hogy megsimogassák a kutyáját, halálra késelték Budapesten (Frissítve)

  /
  /

  Meggyilkoltak egy 25 éves férfit péntek este pár perccel kilenc óra után az Orczy téren. A fiatalember a barátjával közlekedett a 28-as villamoson, amikor egy háromfős társaság egyik tagja megszúrta. Az áldozat egy barátjával utazott, amikor egy társaság beléjük kötött, mert a későbbi áldozat a koronavírus járvány miatt nem engedte, hogy megsimogassák kutyáját. A 25 éves férfit egyikük leszúrta, majd a társaival együtt elmenekültek.

  A rendőrök azonnal megkezdték a feltételezett elkövetők felkutatását és a bejelentéstől számított 23 percen belül elfogták a 38 éves D. Károlyt és a 25 éves L. Annát, majd a közelben található MÁV telepen a 43 éves L. Jánost is, akik összefüggésbe hozhatók az emberöléssel.

  A nyomozás során kiderült, hogy a 43 éves L. János szúrta meg a 25 éves fiatalembert a villamoson, míg D. Károly bűnsegédként vett részt a bűncselekmény elkövetésében. L. Annát viszont csak tanúként hallgatták ki. Őt el is engedték a kihallgatása után.

  Kiderült az is, hogy a két férfinek volt egy harmadik bűntársa is, a 28 éves D. Éva, akit szintén gyanúsítottként hallgattak ki.

  A BRFK Életvédelmi Osztálya L. János ellen emberölés gyanúja miatt indított eljárást, D. Károlyt pedig bűnsegédként hallgatta ki emberölés megalapozott gyanúja miatt. A 28 éves D. Évát bűnpártolással gyanúsítja a rendőrség.

  A kutya az eset után annyira megijedt, hogy leszaladt a villamosról és azóta is keresik:

  Frissítés 04.06:

  Megtalálták Budapesten a halálos késelés után elszökött kutyát

  Előkerült az a kutya, amelynek fiatal gazdáját péntek éjjel halálra késelték egy budapesti villamoson.

  „Megvan Pepsi!!! Biztonságban van, már hazafelé tart! Egy, az Orczy térhez közeli ovi udvarán bujkált, itt találta meg egy anyuka” – olvasható a bejegyzésben.

  Az rtl híradó riportja:

  Előzmény:

  A fél ország keresi a koronavírus miatt halálra késelt férfi kutyáját. A 25 éves fiatalembernek azért kellett meghalnia, mert nem engedte, hogy a járvány idején idegenek megsimogassák a kutyát. A három tagú társaság először a kutya külseje miatt kötött bele az áldozatba és barátjába a 28-as villamoson, majd miután egyikük szíven szúrta, elmenekültek. Erről az áldozat barátja beszélt a tényeknek. Pepsi, a kutya pedig eltűnt.

  Frissítés 04.06:

  Letartóztatták a villamoson késelő férfit és társait

  A Budai Központi Kerületi Bíróság letartóztatta a 28-as villamoson elkövetett emberölés két gyanúsítottját  – tudatta a Fővárosi Törvényszék közleményben hétfőn.

  A megalapozott gyanú szerint április 3-án késő este a 28-as villamoson, az Orczy tér közelében a három gyanúsított – két férfi és egy nő – összeszólalkozott az egyik utassal, a 25 éves Sz. Gáborral. Egyes lapértesülések szerint Sz. Gábor kutyáját piszkálták. Az egyik gyanúsított leköpte és meglökte a sértettet, dulakodni kezdtek, a gyanúsított pedig kést rántott. A sértett barátja megpróbált beavatkozni, ezt a másik gyanúsított férfi megakadályozta, közben a késes gyanúsított mellkason szúrta Sz. Gábort, aki a helyszínen életét vesztette. A villamosvezető megállította a szerelvényt, a három gyanúsított elfutott. A nő a tettestől átvette a kést és egy közterületi virágládába rejtette.
  A rendőrség a helyszín közelében, húsz percen belül elfogta a gyanúsítottakat. A két férfit emberöléssel, a nőt bűnpártolással gyanúsítják. Az előbbi büntetési tétele akár 15 évig, az utóbbié pedig 5 évig terjedő szabadságvesztésre lehet.

  Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2020. április 3-án éjszaka Budapesten, az Orczy térnél, ahol megöltek egy férfit.

  Az ügyészség a két férfi letartóztatását és a nő bűnügyi felügyeletének elrendelését indítványozta.

  Az eljárás adatai szerint mindhárom gyanúsított hajléktalan, a nő prostitúcióból él, a két férfi többszörösen büntetett előéletű. Az emberölés feltételezett tettese többszörös visszaeső, feltételes szabadságra bocsátás és más büntetőeljárások hatálya alatt követte el tettét, idén januárban szabadult. A meggyanúsított nő ellen több büntetőeljárás van folyamatban.

  A bíróság szerint a két férfi esetében szökés, elrejtőzés, valamint bűnismétlés veszélye miatt letartóztatásuk indokolt, amit egy hónapra, május 6-ig rendeltek el. A nő esetében elegendő a bűnügyi felügyelet. A két férfi és védőik fellebbeztek a bíróság döntése ellen.

  A tragédia helyszínéről elszaladó kutyát ma reggel találták meg:

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Loading spinner

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  x