Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  A kutya morcosan nézi a terhes gazdi hasát – nemsokára rájön hogy valami baj van

  /
  /

  A kutyák nemcsak kellemes társak, jó barátok hanem úgy tűnik kiváló intuícióval is rendelkeznek.

  Alhanna Butlers története jó bizonyíték erre, a kutyája ugyanis intuíciójának köszönhetően már kétszer is megmentett a lány életét.

  Alhanna és férje már egy ideje szerettek volna gyereket. Aztán úgy tűnt a lány terhes lett de a teszt sajnos negatív eredményt mutatott. Vagy legalább is ők ezt gondolták, majd a tesztet kidobták a szemétbe. Aztán elmentek otthonról, de mikor hazaértek, látták hogy a kutya kikaparta a szemetesből a tesztet és a teszt ekkor pozitív volt, írta a Mirror.

  A terhesség alatt Alhanna a hátára panaszkodott de az orvos azt mondta, ez csak a terhesség miatt van és nem kell emiatt aggódnia. De Keola kezdett furcsán viselkedni. Azt hitték, hogy inkább örömmel teli várakozás jeleit látják majd a kutyán de ehelyett inkább aggodalmasan bámult.

  Keola csak állt, és Alhannára meresztette a szemét aztán hevesen ugatott. Nehéz volt megállapítani mi lehet a baja.

  De amikor Alhanna megosztott egy képet a kutyáról a Facebookon, édesanyja hívta fel őt aki aggódott érte. Az anyja meg volt győződve arról, hogy a kutya megpróbálta elmondani neki valamit, mert úgy érzi valami nincs rendben. Ezért Alhanna úgy döntött, újra vizsgálatra megy.

  Ez nagyon jó döntés volt, mert amikor megérkezett a kórházba elájult. Életveszélyben volt és ha aznap nem megy be a kórházba, senki sem tudja vajon életben van-e ma.

  Alhannán fertőzést kapott és emellett még kétoldali vesegyulladása is volt. Szerencsére időben megkezdték a betegség kezelését és így megmentették a magzat és az édesanya életét is. Alhanna néhány hónappal később egészséges kisfiúnak adott életet.

  -Meg vagyok róla győződve, hogy sem én sem Lincoln nem lennénk itt, ha Keola nem jelzett volna, mondta Alhanna a Mirror-nak, majd hozzátette:
  – Mikor az orvosok hazaküldtek a múltkor azzal, hogy semmi bajom nincs, a kutya csak ült és engem bámult. Igazán ijesztő volt.

  – Mikor anyujám felhívott és azt mondta, “hallgass a kutyádra, valamit mondani akar neked “- igaza volt. Fantasztikus kutya, neki köszönhetem az életemet.

  A kutyus egy amerikai akita, ez a kutyafajta intelligenciájáról és jó intuíciójáról ismert.

  A kutyák megmutatják milyen fantasztikus lények, néha olyan dolgokra képesek amit mi nem is értünk. Nap mint nap segítenek nekünk a Föld minden pontján olyan dolgokkal kapcsolatban, amire mi nem vagyunk képesek. Kérjük oszd meg ezt a cikket, ha Te is úgy gondolod, hogy a kutya az ember legjobb barátja.

   

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Tetszik
  Imádom
  Vicces
  Hűha!
  Szomorű
  Dühítő

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  x