Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  A kutyájával együtt lett rákos egy 60 éves asszony

  /
  /

  Ugyanazon a helyen, majdnem egy időben diagnosztizáltak daganatos megbetegedéssel egy nőt és kutyáját. Sheila Walker és háziállata, Banna együtt küzd a betegséggel.

  A 60 éves Sheilánál 2015-ben gerincdaganatot állapítottak meg. Azért kereste fel orvosát, mert akkora fájdalmai voltak, hogy már járni sem tudott, és rengeteget fogyott. Egy évvel később kedvencét, Banna-t is gerincdaganattal diagnosztizálták – a kezdeti tünetek is ugyanazok voltak.

   Legjobb barátok vagyunk. A világot jelenti számomra. Együtt le fogjuk győzni a betegséget. Fura, hogy ennyire közel állunk egymásra, ennyire össze vagyunk kapcsolva. Olyan, mintha levette volna a vállamról a betegség egy darabját, hogy nekem kevesebb fájdalomban legyen részem – mondta Sheila a Metrónak.

  Banna daganatának nagy részét két műtéttel távolították el 2018-ban, azonban még vár rá egy operáció. Sheila jelenleg hormonális kezelést kap, de már jobban van a 2015-ös állapotához képest: elmondása szerint akkor úgy nézett ki, mint egy 90 éves asszony, nem tudott járni, és napokat töltött kórházban.

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Tetszik
  Imádom
  Vicces
  Hűha!
  Szomorű
  Dühítő

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  x