Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  A szülők rettegtek amint meglátták, hogy a kutya megharapja a kislányt. De aztán rájöttek, miért tette!

  /
  /

  A szülök szinte sokkot kaptak mikor meglátták,hogy az örökbefogadott kutyájuk előbb megharapja,majd odébb dobja a kislányukat a kertben.

  Khan csak négy napja volt a családnál, amikor egyik nap valami váratlan dolgot tett.  Éppen kint játszott a kertben a 17 hónapos kislánnyal, amikor hirtelen a kutya a kislányba harapott, megfogta és odébb dobta őt.

  A kislány édesanyja, Catherine szörnyülködve rohant ki a kertbe, hogy megmentse kislányát a kutyától. Amikor kiért a kertbe, csak akkor látta, miért is tette azt a kutya, amit tett.

  illusztráció

  A fűben, ahol a kislány és a kutya játszotta, egy kígyó hevert. Khan megmentette a kislányt a kígyó harapásától úgy, hogy odébb dobta őt. Catherine azt is észrevette, hogy kutyája nem volt olyan szerencsés, őt ugyanis megcsípte a kígyó. Nagy szerencsére még időben betudták vinni az állatorvos hogy megkapja az ellenszert,így a kutyus túl élte a hős tettet!?

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Tetszik
  Imádom
  Vicces
  Hűha!
  Szomorű
  Dühítő

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  x