Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  A tudósok szerint a kutyák és a macskák a szellemeket is látják

  /
  /

  A feltételezés nem újkeletű, de most újabb kutatásokkal támasztották alá, hogy házi kedvenceink olyan dolgokat is láthatnak a lakásban, melyeket mi nem. Nem csak a szellemeket látják, de az UV-sugarakat is.


  Ez az állítás nem csak spirituálisan, de mára már tudományosan is elfogadott, számtalan információt találhatunk ezzel kapcsolatban a világhálón. Nem az az újdonság, hogy a kutyák és a macskák látják-e a szellemeket, hanem az, hogy mivel más a szemük felépítése, mint az emberé, ezért képesek olyan dolgokat is meglátni, amit mi nem.

  Néhány évvel ezelőtt a City London Egyetem (Egyesült Királyság) biológusai végeztek a témával kapcsolatban átfogó kutatást, és néhány bizonyítékot soroltak fel a fajok közötti különbségekkel kapcsolatban.

  Ha érezted már úgy, hogy a macskád vagy a kutyád egy teljesen más világot is lát, mint te, akkor nem tévedtél nagyot. A kutatás szerint azonban kiderült, hogy a kutyák, macskák és más emlősök az UV-fényt is látják, és ezáltal sokkal “szélesebb a látókörük”, mint nekünk embereknek. Az emberi szemlencse képes arra, hogy megakadályozza, hogy az UV-fény elérje a retinát. Régen azt hitték, hogy az emlősöknek is ugyanolyan szemlencséje van, mint az embereknek.

  A kutatásban macskák, sündisznók, kutyák, majmok, pandák, görények szemlencséjét tanulmányozták, és azt vizsgálták, hogy mennyi fény jut át a lencsén, és éri el a retinát. Kiderült, hogy néhány olyan emlős, melyekről korábban azt hitték, hogy nem képesek látni az UV fényt, mégis érzékelik. – írja a Pet MD.

  Nem csak az UV fényt, de a szellemeket is látják a kutyák, és a macskák. Ha jobban megfigyeled a házi kedvenced, látni fogod, hogy néha olyan dolgok után kapkod a levegőben, amik szemmel láthatóan nem is léteznek. De az is megtörténhet, hogy egy bizonyos irányba néznek, és közbe furcsa hangokat adnak ki.

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Tetszik
  Imádom
  Vicces
  Hűha!
  Szomorű
  Dühítő

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  x