Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  Amikor a férfi hajléktalan lesz, egy barátja ellopja a kutyáját. Két évvel később újra találkoznak. A reakció magáért beszél!

  /
  /

  Két évvel ezelőtt a válófélben lévő férfi mindent elvesztett: a feleségét, a házát, a munkáját. Nem volt más választása, a kocsijában élt. Az egyetlen dolog, ami támogatta ezekben a kemény napokban, kutyája Chaos, akit kölyök kora óta nevelt, és akit mindig mindenhova magával vitt. Aztán őt is elvették tőle…

  Ahhoz ugyanis, hogy ismét összeszedje magát, fedelet és ételt tudjon biztosítani mind maga, mind kutyája számára a wisconsini Jose-nak egy időre el kellett szakadnia tőle. Egy barátja ismerőse  fogadta be a kutyát addig, amíg Jose összeszedi magát. Azonban három hónappal később, amikor sikerült rendeznie az életét, hiába ment a férfihoz, az  nem adta vissza a kutyát.

  „Azt gondoltam, hogy soha többé nem látom már – emlékezett vissza Jose.
  A múlt hét szerdán azonban csoda történt. Winnebago megyében az utcán találtak egy gazdátlan kutyát, és bevitték a menhelyre. Szerencsére volt benne azonosító chip.

  Csütörtökön, április 28-án Jose átnézi az e-mailjeit. A levelek között volt egy, ami Chaos-szal volt kapcsolatos – frissíteni kellett az adatait. Jose mint az elmúlt két évben annyiszor, szomorú lett. Megint arra gondolt, vajon mi történhetett hűséges kutyájával. Elkezdte lapozni a régi fotóit, és akkor megcsörrent a telefon.

  A menhelyről hívták az kutyában lévő chip-hez tartozó telefonszámot. Szerencsére Jose száma az elmúlt két évben nem változott, így ő vette fel a telefont. Amikor a menhely alkalmazottja elmondta, hogy a kutyája náluk van a menhelyen, sírni kezdett.

  „Nem tudtam abbahagyni a sírást. Alig vártam, hogy a menhely kinyisson. Másfél órát autóztam, és reggel nyolcra, nyitásra odamentem, annyira izgatott voltam. Nem volt nálam boldogabb! Nagyon szépen köszönöm a menhely minden tagjának, nagyon hálás vagyok azért, amit tettek!”

   

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Tetszik
  Imádom
  Vicces
  Hűha!
  Szomorű
  Dühítő

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  x