Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  Nem hiszed el, hogy ki rabolta el Artúr plüss játékát

  /
  /

  Példátlan bűncselekmény forgatta fel a XVI. kerület csendes kertvárosának nyugalmát: elloptak egy szarvast.

  Nem egy igazit, hanem egy kis plüssfigurát, Artúr kutya legkedvesebb játékszerét; a tolvaj pedig egy dolmányos varjú volt. A madár egy óvatlan pillanatban ragadta el a kutyus pajtását, majd ismeretlen helyre távozott.

  Artúr azóta nagyon szomorú, a gazdája, Judit pedig a Facebookon kér segítséget.

  – Ha valaki esetleg megtalálta, kérem, ne dobja ki, akkor sem, ha elszakadt, megvarrom, nem érdekel, ha sáros vagy bármi egyéb baja van – írta Judit. A kutya gazdája úgy sejti, a Mátyás király–Csömöri út–Hermina út–János utca határolta területen lehet a madár zsákmánya.

  – Valóban nem vihette túl messzire, mert egy ilyen plüssjáték elég nagy teher egy dolmányos varjúnak – erősítette meg Hanga Zoltán a Blikknek, a fővárosi állatkert szóvivője. A biológus szerint a madár csak kíváncsi volt, ráadásul ugyanúgy szereti a játékokat, mint a kutyák. Előbb valószínűleg megkóstolta, hogy ehető-e, majd tovább vizsgálta, lehet-e benne valami érdekes. A szarvast valószínűleg pár száz méteres körzetben kell keresni, mégpedig a háztetőkön vagy az ereszcsatornákban.

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Tetszik
  Imádom
  Vicces
  Hűha!
  Szomorű
  Dühítő

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  x