Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  Az árván maradt állatok legjobb barátja lett ez az ohiói németjuhász

  /
  /

  Hat éve érkezett az első borjú a farmra, Sarge az első pillanattól kezdve gondját viselte.

  Nem véletlen, hogy világszerte a németjuhász az egyik legnépszerűbb kutyafaj. Jellemző rájuk, hogy rendkívül bátrak, kitartóak, intelligensek és hűségesek, ezen tulajdonságaiknak köszönhetően pedig a terápiás feladatoktól a drogkeresésig rengeteg munkakörben hasznosíthatók. Sokan vannak, akik házőrzőnek is német juhászkutyát alkalmaznak, hiszen a faj arra is tökéletesen alkalmas, hogy távol tartsa a betolakodókat, legyen szó emberről, vagy állatról.

  Az ohiói Cheryl Stephen kutyája, Sarge sem kivétel, de az ő feladatai így is különlegesek. Cheryl ugyanis előszeretettel fogad be sérült, árván maradt állatokat, akik az idegen környezet és a sérüléseik miatt általában halálra vannak rémülve, mikor a nő farmján találják magukat. Sarge feladata elsősorban az, hogy összebarátkozzon ezekkel az állatokkal és jelenlétével megnyugtassa őket.

   

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

   

  The “Goodest Shepherd” ❤️ #compassionrules @cade.stephen53 #myboy #goodestdog

  Bucky & Friends (@buckys_porch) által megosztott bejegyzés,

  Cherylt a Bored Panda érte utol, a nő nekik nyilatkozott különleges életükről.

  Egy aprócska farmon élünk Ohióban, de az állatokat itt nem arra neveljük, hogy levágjuk őket. Azért tartjuk őket, hogy szeretgessük és dédelgessük őket, ahogy azt minden állattal kellene. Kislány korom óta hordom haza a kóbor állatokat, és most már a két fiam is így tesz.

   

   

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

   

  Sarge loves little Blacksheep already.♥️ #buckysporch #dogsofinstagram #dogisgodspelledbackwards #thegoodshepherd #thegoodestboy #mysweetsarge #lovemybois #blacksheep #blacksheepofthefamily

  Bucky & Friends (@buckys_porch) által megosztott bejegyzés,

  Sarge kilenc éve került a családhoz. A kutya kezdetben nagyon eleven volt, imádott rendőröset játszani Cheryl gyerekeivel a ház körül, és a lábujjak sem voltak tőle biztonságban soha. Hat évvel ezelőtt azonban a nő befogadta az első őzborjat, ennek jelentőségét pedig a kutya is átérezte. Nem támadott rá, még csak meg sem ugatta, ellenben az első pillanattól kezdve testőrként védte az árván maradt borjat.

  A farmon persze nemcsak kutyák és őzek élnek, van itt kakas, tehén, lovak, kecskék és bárányok is, és mindannyian nagyon jól megférnek egymás mellett.

  Nem vagyunk hivatalos menhely, épp ezért adományokat sem fogadunk. Egyszerűen csak arról van szó, hogy szeretjük az állatokat.

  A farm életét aki akarja, elég részletesen tudja követni, Cheryl ugyanis külön Instagram-oldalt szentel annak, hogy bemutassa Sarge és barátai mindennapjait a követőknek, akik érthető módon teljesen odavannak értük.

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Tetszik
  Imádom
  Vicces
  Hűha!
  Szomorű
  Dühítő

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  x