Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  Az idős rendőrkutyát kedvenc játékával és díszsorral búcsúztatták

  /
  /

  Szívszorító búcsúban volt része a veterán K-9-es rendőrkutyának az USA-ban, kedvenc játékával és rendőri sorfallal tisztelegtek az idős német juhászkutya előtt, aki utolsó útjára indult a kórházba.

  A kilenc éves németjuhászt Judge-t, a Swedesboro Állatkórházba vitték elaltatni a tisztelgő kutyás rendőrök fala előtt. Kiképzője megkérdőjelezte, hogy elég erős lesz-e ahhoz, hogy saját lábán érkezzen, az utóbbi években egyre romló egészségi állapota miatt, de bebizonyította, hogy elég energiával rendelkezik az utolsó sétához.

  Állatorvosok és szakemberek és a West Deptford Rendőrség kutyás rendőrei előtt vezették be a klinikára, ahol elaltatták.

  Judge munkája során 152 ember letartóztatása során segített, három jármű lefoglalásában és számos kézifegyver, kábítószer elkobzásában.

  2007-től 2013-ig kulcsfontosságú szerepet töltött be a szervezetnél. Tavaly júniusban kezdett súlyosan romlani egészségi állapota és bár a rendőrség több mint 13 ezer dollárt szánt megmentésére az orvosok nem tudtak rajta segíteni.

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Tetszik
  Imádom
  Vicces
  Hűha!
  Szomorű
  Dühítő

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  x