Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  Az okos kutya őrülten ugatott. Ezzel mentette meg kicsi gazdája életét! Nem hiszed el milyen jutalmat kapott!

  /
  /

  A 2 éves kisfiú szülei azt gondolták élve már sosem látják gyermeküket.

  A nagypapa tanyáján Ausztráliában az apuka, a 2 esztendős Peyton és a család kutyája Ashepoo önfeledten játszottak. Elég volt egyetlen figyelmetlen pillanat és a kisfiút már nem találták sehol. Több irányba is elkóborolhatott, hiszen hatalmas magas füvű mező és erdő is van a közelben. A család sokkot kapott.

  Néhány perc múlva kiderült a család kutyája is eltűnt. Öt teljes órán át rengeteg felnőtt kereste mindhiába a gyereket. Aztán hangos ugatásra lettek figyelmesek. Ashepoo kutya rohant feléjük eszeveszetten. Az emberek futva követték és az egyik távolabbi gazdasági épületben megtalálták a kisfiút. Kimerültségében elaludt, de semmi baja nem volt.

  Az édesapa úgy gondolja tulajdonképpen a  kutya volt kisfia őrangyala! Hiszen pontosan tudta óvnia és őriznie kell a védtelen gyereket. Ashepoo kutya természetesen komoly jutalmat kapott. A lehető legnagyobb és legfinomabb steak húst fogyaszthatta el hősies tettéért.

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Tetszik
  Imádom
  Vicces
  Hűha!
  Szomorű
  Dühítő

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  x