Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  Egy hónapig várta a gazdáját ez a kutya a kaliforniai tűzvészben leégett házuknál

  /
  /

  Egy Madison nevű Anatóliai juhászkutya a kaliforniai tűzvész után egy hónapig őrködött gazdája házának romjai körül. A kutya szinte teljesen elpusztult Paradise városában várta meg, amíg  gazdája a múlt héten visszatért.

  Andrea Gaylord, a ház tulajdonosa november 8-án menekült el a tűzvész elől. Ezután értesített egy állatvédő szervezetet, hogy próbálják megtalálni a kiürített  területen a kutyáját. Az állatvédők rá is bukkantak a romok között bóklászó Madisonra, de befogni nem tudták, mert a kutya nem volt hajlandó közel menni hozzájuk, végig biztos távolságban maradt tőlük.

  Shayla Sullivan,  az egyik aktivista ezután rendszeresen vitt vizet és élelmet a ház romjait őrző állatnak. Később kiderült, hogy Madison testvére, Miguel is túlélte a katasztrófát. Őt egy állatotthonban találták meg, ahol a tűz elől elmenekült állatokat gyűjtötték össze.

  Amikor a ház tulajdonosa a héten visszamehetett a házához, magával vitte Madison testvérét is. “Képzeljék el ezt a hűséget! Itt várt meg minket a lehető legrosszabb körülmények között. Az állati ösztöne azt súgta, hogy őrizze a területét, amelynek mi is részei vagyunk” – mondta az ABC10-nek Andrea Gaylord.

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Loading spinner

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  x