Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  Egy kereszteződés közepén hagyták sorsára a mellső lábak nélkül született kutyát

  /
  /

  A kis csivava sorsa azóta jóra fordult: a kerekesszék mellé szerető családot is kapott.

  Dafoddilt, a mellső lábak nélkül született csivavát előző gazdái néhány hónappal ezelőtt hagyták egy forgalmas, San Franciscó-i kereszteződés közepén. A kiskutyát – egy szemtanú elmondása szerint – egy átázott kartondobozban tették ki, amiből időről-időre szökni próbált.

  Jene, a bizonyos szemtanú azt mondja, a kutya mellett sokan elmentek, néhányan vissza is tették őt a dobozba, de ennél többet nem tettek érte.

  „Nem hittem a szememnek, hogy tényleg ez történik? Látsz egy szerencsétlen, elhagyott kiskutyát egy doboz mellett. Erre mit csinálsz? Visszarakod a dobozba? Tényleg?”

  – tette fel a költői kérdést Jene, aki a többiekkel ellentétben felvette a kölyköt, és a közeli SPCA menhelyre vitte. És mint kiderült, Jene ennél többet nem is tehetett volna a gazdátlan kiskutyáért. A San Franciscó-i menhelynek köszönhetően hamarosan saját, speciálisan neki fejlesztett kerekesszéket kapott és mellé egy szerető családot.

  A kerekesszéken dolgozó egyik mérnök, Olivia ugyanis beleszeretett a kiskutyába és úgy döntött, örökbe fogadja. Így a kis csivava egy néhány hónapos kitérő után végre újra boldog kutya lehet.

  „Hála valakinek, aki meglátta a leendő legjobb barátját és a kifogyhatatlan szeretetet ebben a törött kiskutyában”

  – írta Facebook-oldalán a San Franciscó-i SPCA szóvivője.

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Tetszik
  Imádom
  Vicces
  Hűha!
  Szomorű
  Dühítő

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  x