Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  Egy kis játék: találd meg Momót!

  /
  /

  Andrew Knapp Kanadában élő grafikus, aki szabadidejében egy nagyon aranyos blogot üzemeltet, ahol rengeteg képet találhatunk a kutyájáról. De nem hétköznapi, aranyos kutyás felvételekről van szó, hiszen ezeken a képeken nekünk kell dolgoznunk, hogy megtaláljuk a szépséges, fekete-fehér kutyust, Momót.

  Az ötlet onnan jött, hogy amikor Momónak eldobja gazdája a játékát, akkor a kutya egyáltalán nem visszahozza, hanem felkapja a tárgyat, majd gyorsan elbújik vele. Ezért pattant ki Knapp fejéből az aranyos fotósorozat ötlete. Így mostanra már nem csak ő keresi Momót, hanem az internetes közönsége is.
  A most következő fotósorozat egy kis játékra invitál bennünket. Elő lehet venni a stopperórát és megkeresni Momót a képeken, ami néha nem is lesz olyan egyszerű feladat! Hogyha további játékra vágyunk, akkor meglátogathatjuk Knapp és Momo honlapját is!
  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Loading spinner

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  x