Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  Egy kóbor pitbull és újszülött kölykei megmenekültek — de jelzi az anya kutya, hogy valami nincs rendben!

  /
  /

  Amikor a Hope for Paws állatmentő szervezett hívást kapott egy kóbor pitbull kutyáról, aki egy udvaron hozta világra kölykeit, azonnal a helyszínre rohantak.

  Az állatmentők egy ideiglenes kerítéssel elkerítették az udvart, hogy a rémült anya kutya ne tudjon elmenekülni. A szomszédságban élő emberek is segítettek körbe állni a kerítést, ezzel biztosítva, hogy a kutyát be tudják fogni. Időbe telt, de a megmentők türelmének köszönhetően sikerült!

  Miután az anya már simogató kezek alá került, a kiskutyákat gyüjtötték össze. Öt pici kutya született, de sajnos az egyik elpusztult. Az anyát elnevezték Lexusnak, és a kicsikkel együtt elvitték őket az állatorvoshoz. A kicsik is kaptak nevet: Beamer, Prius, Mercedes és Cooper.

  Mivel tele voltak bolhával, elsőnek is kaptak egy meleg fürdőt. Ezután még nem ért véget a történet…

  Lexus az egyik mancsát a megmentője ölébe helyezve elkezdett nyöszörögni, ezzel jelezve, hogy valami nincs rendben. Tudatni akarta, hogy baj van… Készítettek egy röntgent, és a felvételen felfedeztek egy üvegkupakot a gyomrában. Mivel nem akarták elaltatni, így meghánytatták, remélve, hogy a kupak is a tartalom között lesz. Szerencsére a kupak sikeresen távozott.

  A következő napon elvitték őket a The Little Red Dog-hoz, ahol nevelőszülőkhöz kerültek. Miután elérték a megfelelő kort, készen álltak az adoptálásra. Remélhetőleg hamar szerető otthonra találtak. 

  Nézd meg ezt a csodálatos mentést az alábbi videóban, és ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is!

   

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Tetszik
  Imádom
  Vicces
  Hűha!
  Szomorű
  Dühítő

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  x