Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  Egy kutya aki, sikeresen kitörölte gazdája összes Facebook posztját

  /
  /

  A nyugdíjas Linda Meems már ezerszer megváltoztatta jelszavát a Facebookon, de valaki így is állandóan belement az adatlapjába, és kitörölte a bejegyzéseit. A 69 éves holland asszony szinte biztos volt benne, egy hacker nézte ki magának, aki azzal szórakozik, hogy újra és újra betörjön a fiókjába, az őrületbe kergetve őt.

  Egy napon aztán meglátta Bo-t, a labrador-dalmata keverék kutyáját a fotelban, aki gyanúsan ártatlan arcot vágott. Amikor gazdája közelebb ment hozzá, a kutya kelletlenül lemászott onnan, és az állat feneke alól Meems mobiltelefonja bukkant elő. Kiderült, hogy kutyája lopta el rendszeresen a telefonját. Valószínűleg mindig úgy ült rá a készülékre, hogy véletlenül megnyitotta a Facebook alkalmazását, és törölte a bejegyzéseket.

  – Ha hazaérek a munkából, általában csak ledobom a kabátomat, és rohanok is zuhanyozni. Bizonyára ez idő alatt lopta el Bo a telefonomat, és törölte a bejegyzéseket – mesélte nevetve a nyugdíjas, aki megfogadta, hogy soha többé nem engedi a kutyát mobilja közelébe.

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Tetszik
  Imádom
  Vicces
  Hűha!
  Szomorű
  Dühítő

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar