Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  Együtt reggelizett megkínzott védencével az állatorvos

  /
  /

  Mikor a pár hónapos kölyök hozzákerült, az állatorvos azt hitte, nem fogja tudni megmenteni.

  Graycie, a pitbull keverék lányka ugyanis rettenetes állapotban volt. Túl azon, hogy az éhezés miatt csontsoványra fogyott, kiszáradt és ki is hűlt. Ráadásul egy kezeletlen sérv, amit minden bizonnyal az állandó rugdosás következtében szerzett, komoly fájdalmak gyötörték.

  A kutya január 29-én került dr. Andy Mathis rendelőjébe. Egy jószívű állatbarát vitte be, akinek megesett a szíve a remegő, bánatos szemű kutyán és úgy döntött, kerüljön amibe kerül, segít neki. Mathis azt mondja, korábban sosem látott még kutyát ilyen rossz bőrben, meg is lepte, hogy a fiatal állat még él.

  „Tudtam, hogy a tapasztalatom és a rendelőm felkészültsége kevés lesz ahhoz, hogy megmenthessem az életét, ezért segítséget kértem a Georgia Egyetem állatorvosi karától”

  -mondja doktor, majd hozzáteszi, miután az egyetemen megoperálták, Graycie visszakerült a rendelőjébe. A kutya állapota szerencsére javulni kezdett, de még néhány nap elteltével is túlságosan félt ahhoz, hogy egyen. Dr. Mathis egy nem mindennapi módszert választott, hogy rávegye védencét a táplálékfelvételre. Íme:

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Tetszik
  Imádom
  Vicces
  Hűha!
  Szomorű
  Dühítő

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  x