Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  El akarták altatni Bellát – de az állatorvos rájött miért nem tud menni

  /
  /

  Kiskutyust Bellát születése után megvizsgálta a család állatorvosa és azt javasolta, altassák őt el, ez a legjobb megoldás. A kiskutya ugyanis nem tudott járni. De aztán az orvos végiggondolta a dolgot és szeretett volna többet megtudni a kiskutyáról.

  A kutyus még csak hat hetes volt, mikor elvitték őt az állatorvoshoz, hogy beadja neki a halálos injekciót. A kutyus nagyon nehezen mozgott ezért lett volna számára a legjobb, ha elaltatják, írta a The Dodo.

  Az állatorvos azonban nem volt hajlandó beadni az injekciót és szerette volna tudni, pontosan mi is okozza a bénulást és miért nem tud járni a kutya. Több tesztet is elvégeztek majd az egyik kimutatta, hogy a kutyának nagyon alacsony a vércukor szintje.

  Piper Wood az a hölgy aki a Hand in Paw nevű állatmentő egyesületnél dolgozik és ő foglalkozott Bellával miután beadták őt a menhelyre.

  Arra gondolt, hogy talán nem is kapott elég ételt a kutya miután megszületett.

  – Túl alacsony volt a vércukor szintje, de ezt hamar helyrehoztuk. Kapott némi gyógyszert is már aznap délután jól volt. Ezért szó sem volt arról, hogy elaltassuk őt, mondta a lány.

  Mikor Piper először találkozott Bellával, a kutya nagyon félt az emberektől.

  -Csak remegett, mikor a kezemben fogtam őt, mesélte Piper.

  A megfelelő kezelés, gyógyszerek és az odaadó gondoskodás meghozta eredményét.

  – Mikor elvittem Bellát az új családjához, akkor láttam őt először játszani. Legalább tíz különböző játékkal játszott és csak szaladgált körbe-körbe. Annyira jó volt ezt látni. Tudtam, hogy nem lesz olyan félénk kutyus és végre megtalálta azt a családot, aki gondoskodik róla, mondta Piper.

  Annyira örülünk, hogy az állatorvos nem volt hajlandó elaltatni a kutyust, mielőtt nem tudta pontosan mi a baja. Igazán jó tudni azt, hogy Bella most egy szerető családnál van, ahol jól érzi magát és egész nap játszhat.

   

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Loading spinner

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  x