Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  Felkapta a sas a kiskutyát, és elvitte – de a kutyus túlélte

  /
  /

  A trauma persze nagyon megrázta, és nem úszta meg sérülések nélkül.

  Időnként előfordul – főleg télen, amikor kevesebb az élelem a ragadozók számára -, hogy a sasok nemcsak nyulakat vagy pockokat, hanem akár kisebb testű háziállatokat is magukkal ragadnak. Ez történt Zoey-val, a hétéves bichonnal is, akinek a pennsylvaniai Lehigh-folyó partjánál van az otthona, és akit kedden egy pillanat alatt felkapott egy ragadozó madár. Zoey gazdájának testvére volt a szemtanú, aki azonnal autóba pattant, hogy utánuk eredjen, de akkor még nem járt sikerrel. Később a kétségbeesett gazdival együtt újra a keresésére indultak. Mindeközben a kiskedvencnek óriási szerencséje volt: több mint 6 kilométerrel odébb rátalált egy nő, aki épp arra autózott. Elmondása szerint az átfagyott kutyusról mindenütt jégcsapok lógtak és alig tudott mozogni – amellett, hogy a háta sebes volt és sántított. A nő hazavitte, betakargatta és meleg csirkelevest adott neki. Szerencsére már másnap reggel meglátta Facebookon a gazdi segélykérését, így Zoey gyorsan hazakerülhetett.

  A gazdi elmondása szerint szegény kutyus azóta nem mer kimenni a házból, ami teljesen érthető – elég komoly traumán esett át, és csoda, hogy túlélte a történteket.

   

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Tetszik
  Imádom
  Vicces
  Hűha!
  Szomorű
  Dühítő

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar