Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  Figyelj, mit ültetsz a kertbe! Ezek a növények megmérgezhetik a kutyád

  /
  /

  Ha kertes házban élsz és négylábú barátod szereti megrágcsálni növényeidet, feltétlenül figyelj arra, mit is ültetsz, mert könnyen megmérgezheted. Rengeteg virág lehet ártalmas kedvencedre.

  Tulipán – az egész növény a virágtól a gyökeréig mérgező. Kicsi az esélye, hogy lerágja a virágzó növényt a kutyád, de a télire kiásott hagymákból már könnyebben elcsen egyet-egyet.

  A tulipán megrágása súlyos idegrendszeri és emésztőszervi problémákat okozhat. Ha erősen nyáladzik, görcsöl és esetleg szívproblémái lesznek hirtelen a kutyádnak, kezdj gyanakodni.

  Leander – a kerted egyik legszebb növénye rendkívül veszélyes lehet a kutyádnak, akár azonnali szívmegállást is okozhat nála. Igyekezz olyan virágládába tenni a virágot, hogy ne érje el kedvenced.

  Borostyán – Ez a növény amilyen gyorsan szaporodik, olyan káros kutyád egészségre. Bármelyik része hasi, emésztési problémákat okozhat. A hirtelen jött hányás egy kistestű kutyát pár óra leforgása alatt annyira rossz állapotba sodorhat, hogy akár az életébe is kerülhet.

  Õszi kikerics – Nagyon vigyázz, hogy kutyád ne kerüljön túl szoros kapcsolatba ezzel a növénnyel, mert fekélyeket okozhat a száj nyálkahártyáján, illetve nagyon erős hányásos-hasmenéses problémát.

  Ciklámen – A gyökerétől óvd a kutyád, ne hagyd, hogy megrágja, mert erős hányást okozhat nála.

  Szobai futóka – Biztos nálad is akad otthon ilyen növény, ami súlyos esetben nehézlégzést, vagy akár fulladást is okozhat, de kutyád a véres nyálkahártyát semmikép nem ússza meg, ha megrágcsálja.

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Tetszik
  Imádom
  Vicces
  Hűha!
  Szomorű
  Dühítő

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  x