Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  Focirajongó husky miatt kellett leállítani a Magyar kupa meccset

  /
  /

  Aranyos jelenetsor szakította meg a Sárisáp-Esztergom Magyar kupa meccset, mikor egy négylábú a játékosok közé szaladt nagy örömmel.

  A Sárisáp – Esztergom (2-1) Magyar kupa meccs ugyanúgy kezdődött, mint a forduló összes többi találkozója, aztán egy nem szokványos jelenet szakította félbe a meccset: tizenkettedik játékosként egy boldog négylábú is csatlakozott a játékosokhoz, hogy részese legyen a labdakergetésnek.

  A husky a sárisápi klubház felől vette célba a pályát. Talán kölyökkori álma volt, hogy focista legyen, ezért kapva kapott a lehetőségen és szélsebesen a játékosok közé szaladt, majd hagyta, hogy megdögönyözzék. Ekkor a sárisápi kapus jelzett a sporinak, aki félbeszakította rövid időre a meccset. A játékosoknak és a nézőknek is nagyon tetszett a mókás kis jelent.

  Több néző is megjegyezte, hogy ismeri az ebet, mert kóbor kutya és gyakran csavarog a faluban. A dicsérő simogatások után a játékosok közösen vitték le a pályáról, amit a kutyus nagyon boldogan és jámboran tűrt. Még párszor megpróbált csatlakozni a meccshez, de aztán már csak a domboldalról, edzői szemekkel figyelte a találkozó alakulását.

   

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Loading spinner

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  x