Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  Gazdájáért áldozta volna fel életét a hős kutya

  /
  /

  Amikor tűzesethez mentek ki a tűzoltók maguk is meglepődtek azon, amit az égő épületben láttak.

  Egy boxer éppen a gazdája életét akarta megmenteni, amikor tűz martalékává vált lakásuk. A kutya képes lett volna életét áldozni gazdájáért.

  A kivonuló tűzoltók arra lettek figyelmesek, hogy Carmen a boxer épp gazdája élettért küzd. A kutya Ben Ledford tulajdonoson feküdt, hogy így megvédje őt a lángoktól és a füstmérgezéstől.

  Sajnos Ben Ledford a kórházba szállítás után meghalt, de kutyája életben maradt, akit a tűzoltók mentettek ki. Carmen most kritikus állapotban van. Lélegeztető gépre kapcsolták és most az ő életéért az orvosok küzdenek. A szerencsétlenül járt férfi szomszédjai elmondták, hogy a 9 éves kutya nagyon kedves és rendkívül barátkozó volt.

  „Sok kutya ösztönösen védi a gazdáját krízishelyzetben, Carmen is így tett, és életveszélyes állapotban került hozzánk, de kétségtelenül jobban van már, mint mikor bekerült. De a gép nélkül már nem lenne velünk” – nyilatkozta Dr. Marlo Anderson állatorvos.

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Tetszik
  Imádom
  Vicces
  Hűha!
  Szomorű
  Dühítő

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  x