Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  Keanu Reeves egy rakás kölyökkutya között adott egy interjút

  /
  /

  A színészt a Buzzfeed YouTube-csatornája invitálta meg egy videóra.

  Keanu Reeves-t fogták, és berakták egy csomó kölyökkutya közé, hogy megválaszolja a hozzá leggyakrabban feltett nézői kérdéseket. Nyilván a videó vizuális ki lett maxolva, de tartalmi lényege ettől még akadt. Viszonylag jó kérdéseket tettek fel Reeves-nek, amikre viszont nem válaszolt annyira izgalmasan vagy mélyen, amennyire mondjuk, eddigi életét ismerve számíthattunk.

  Megkérdezték tőle, ha utazhatna az időben, hová menne vissza és miért?

  Egész gyerekkoromtól kezdve kíváncsi voltam arra, ki is írta valójában Shakespeare műveit. Nagyon szívesen megnézném, amikor “Shakespeare” megírta a Hamletet, merthogy nem gondolom azt, hogy ő volt az. Szerintem amúgy Edward de Vere felelős ezekért. Szóval az 1600-as évekbe mennék vissza

  — fogalmazott összeesküvés-elméleteit illetően a színész. Azt is megkérdezték tőle, melyik DC- vagy Marvel-képregényhőst játszaná el szívesen, amire úgy válaszolt, mindig is imádta Wolverine, azaz Farkas karakterét.

  A videó végén amúgy elmondja Reeves, hogy a kölyökkutyákat mind-mind örökbe lehet fogadni:

   

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Tetszik
  Imádom
  Vicces
  Hűha!
  Szomorű
  Dühítő

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  x