Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  Ezt a kutyát elütötték, majd otthagyták az út szélén. A története mégis az üzeni, mindig van remény!

  /
  /

  Semmije nem volt ennek a kutyának az életén kívül, azt azonban nem adta, semmi áron!

  Szokásos napi útjárt járta az egyéves kutyus. Gazda híján a szemétben keresett élelmet magának, ami normális életet nem, de a túlélést garantálta neki. Át akart kelni az országúton, amikor egy autó nagy sebességgel elkapta a két hátsó lábát. Lawson az árokba zuhant, az autó pedig továbbállt.

  A kutya sokáig feküdt ott, majd megpróbált lábra állni. Összevissza törött hátsó lábai azonban ezt nem engedték. De ott volt még két egészséges végtag és a ki tudja honnan öröklött akarat. Lawson lassan feltápászkodott, s amíg ereje bírta, vonszolta magát kukától-kukáig, ledörzsölve a bőrt lábairól, hogy túlélje valahogy. Végül feladta, s összeesett a tűző napon. Három nap után már alig élt, ám amikor felnézett, egy ember állt fölötte, aki megfogta és hazavitte. Lawson nem adta fel, és újra jár. Nem úgy, mint azelőtt, mégis boldogabb, mint valaha. Nézd meg az alábbi videót, s te se add fel soha!

  Videó a kutya gyógyulásáról:

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Loading spinner

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  x