Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  Ez a kutya küzdött minden erejével, hogy megvédje gazdáját a haláltól. Egy ördögi harapás, és minden megváltozott. Szörnyű, ami történt!

  /
  /

  Steve Mason egy Husky, Labrador, Rottweiler keverék, bolyhos fülekkel, barna és cserszínű bundával. Lehet, hogy egy korcs kutya, de egy nagy, erős és csodálatos példája a kutya szépségnek; és ami a legfontosabb, hogy egy hős!

  Mason gazdája a hegyekben lakik, és egy olyan kutyát keresett, aki csatlakozik hozzá a hosszú túrákra, mint társ és védő. Amikor meglátta Steve Masont az alomban a többi kölyök között, egyből tudta, hogy ő lesz az!

  Míg a többi kutyus visított és játszott, Steve Mason egy közeli virág körül szaglászott. A fiatal nőt lenyűgözte a csendes és nyugodt természete, így aznap örökbe is fogadta, és az elkövetkezendő 16 évben egy különleges kapcsolat alakul ki közöttük!

  Évről-évre a két társ bejárta a hegyeket, és amikor a gazda elfáradt, Steve Mason ösztönözte. Egy ilyen erős és hűséges kutyával az oldalán, olyan hegycsúcsokat is elértek, amit eddig még soha.

  Otthon egyszerű dolgokat élvezett; volt, hogy órákat töltött fadarabokat rágcsálva.

  De 3 évvel ezelőtt, 14 évesen megmutatkoztak az öregedés jelei. Már nem volt olyan erős, és nem mozgott annyit, mint előtte. Hónapról – hónapra egyre gyengébb lett, és végtagjai merevvé váltak!

  Amikor a hallása és látása egyre rosszabbodott, tudták, hogy fel kell készülni a legrosszabbra! A gondolat, hogy el kell majd altatni, teljesen elképzelhetetlen volt, de azt sem akarták, hogy szenvedjen!

  2016. Március 5-én elindultak a reggeli sétára, ami sajnos az utolsó is volt egyben. Az öreg Steve Mason már nem bírt messzire sétálni. A gazda egyszer csak észrevett valami furcsát; érezte, hogy van valami a háta mögött, egy árnykép… mintegy 250 méternyire egy állat követte őket!

  Legelsőnek azt gondolta, hogy lehetetlen, de ahogy megmozdult az állat, a legrosszabb félelme, egy farkas volt az! A környéken nem láttak farkast már több, mint 15 éve!

  Megpróbáltak minél hamarabb a házhoz vissza menni, de már túl késő volt, a farkas már csak pár méterre volt tőlük, és készen állt a támadásra!

  Lenyűgöző teremtmény volt, aki a lány csípőjéig ért, de nagyon sovány volt, egyértelműen régóta nem ehetett. “Rémültnek tűnt, de nagyon elszántnak is, és főleg nagyon éhesnek!” – emlékszik vissza a lány.

  Aztán, minden figyelmeztetés nélkül, a farkas támadt! A fiatalabb kutyákat célozta meg, de Steve Mason elébe ugrott. A nőnek sikerült a többi kutyát elterelni az útból, amíg az öreg kutya harcolt a farkassal! Szörnyű, véres harc volt; Steve Mason-nek semmi esélye sem volt… aztán egy ördögi harapás a nyakra, és a hatalmas állat megölte Steve Mason-t!!

  A nő kétségbe volt esve! Az elmúlt 16 év legjobb barátját elvették tőle, és semmi mást nem akart, csak bosszút!

  De ahogy nézte, ahogyan a farkas eszi zsákmányát, rájött, hogy a dühe nem fair, hiszen a farkas csak azt tette, amit tennie kellett a túléléshez. Éhes volt, és csak ilyen módon tud élelemhez jutni, ha vadászik. A fiatal kutyákat sem akarta még több veszélynek kitenni, így nehéz szívvel, de elindult haza, és hagyta a farkast.

  Néhány nappal később a helyi hatóság közzétett egy képet a farkasról, hogy felhívják a lakosság figyelmét. Tulajdonképpen csodálta ezt a fenséges szépséget, és bár nagy űrt hagyott az életében Steve Mason elvesztése, de harcolt, és méltóságteljesen távozott, és nem csak úgy elhalványult a semmibe!

  Levadászni a farkast, ebben az esetben természetesnek tűnt volna, de ez a fiatal hölgy más szemszögből nézte a dolgokat! A természettel együtt éltek, és a farkas is. Steve Mason halála tragédiának tűnhet, de tulajdonképpen feláldozás és hősiesség! Az öreg kutya valószínűleg tudta, hogy ez lesz az utolsó harca, de megmentette a többi kutyát és gazdáját! A teste már nincs a földön, de a gazdája szívében mindig ott lesz, és lelke mindörökké a hegyek közt!

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Tetszik
  Imádom
  Vicces
  Hűha!
  Szomorű
  Dühítő

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  x