Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  Leopárd támadt a férfira, akit a kutyái mentettek meg

  /
  /

  Súlyos sérülésekkel került kórházba a 24 éves Gift Moyo, aki túl van az életveszélyen.

  Az elkószált szamarait próbálta összeterelni Gift Moyo, amikor rémálomba illő támadás érte a dél-zimbabwei Bulilima körzetben, a Male falu közelében. A 24 éves férfit egy leopárd nézte ki zsákmánynak. Amikor elég közel került hozzá a préda, akkor a nagymacska rávetette magát a fáról, ahol addig megbújt.


  A leopárd a földre teperte Moyót, és többször megharapta. A férfi kutyái szerencsére nem menekültek el, hanem a gazdájuk segítségére siettek, és sikeresen elzavarták a leopárdot. A súlyos sérüléseket szenvedett férfi elmondta, hogy csak kúszva-mászva tudott eljutni a faluba, ahol egy patakban lemosta magáról a vért. Erre azért volt szükség, hogy a környéken kóborló vadállatok ne figyeljenek fel a sérültre.

  Végül a falu lakói észrevették a férfit, és a segítségére siettek. A kórházba szállított Moyo állapota kritikus volt a nagy vérvesztesség miatt. Az orvosok elmondták, hogy a férfi túl van az életveszélyen, de még sok időbe fog telni, mire teljesen rendbe jön.

   

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Tetszik
  Imádom
  Vicces
  Hűha!
  Szomorű
  Dühítő

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar