Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  Majdnem visszavitte a depressziós kutyát a menhelyre, majd elolvasta az előző gazda levelét

  /
  /

  Szívbe markoló történet, amit nehéz kibírni könnyek nélkül.

  Egy férfi új városba költözött, és nagyon magányosnak érezte magát, ezért elhatározta, hogy örökbe fogad egy kutyát. A helyi állatmenhelyen kiválasztott egy csokoládébarna labradort, Reggie-t. Az állatvédők azt mondták neki, hogy körülbelül 2 hét, mire egy befogadott kutya megszokja az új helyét, és összebarátkozik új gazdájával. És a férfi kapott egy csomagot is, amiben egy lezárt boríték volt az előző gazda által írt levéllel, és egy halom teniszlabda. A férfi úgy gondolta, hogy nincs szükség ezekre a régi cuccokra, és új felszerelést és játékokat vett Reggienek.

  Hiába múlt az idő, a kutya azonban ugyanolyan depressziós maradt, mint mikor befogadta, és nem is igazán figyelt az új gazdájára. A férfi nagyon csalódott volt, és elhatározta, hogy visszaviszi a kutyát a menhelyre.

  Ám ekkor eszébe jutott a levél, amit az állatvédőktől kapott, mikor befogadta a blökit. Elővette, és ahogy olvasta az előző gazda sorait, teljesen elárasztották az érzelmek.

  A levélben ugyanis ez állt:

  “A kutyám örökbefogadójának

  Az az igazság, hogy nem örülök, hogy ezt a levelet olvasod, mert azt jelenti, hogy le kellett passzolnom a kutyám.

  Szeretnék segíteni, hogy jó kapcsolatot alakíthass ki Reggie-vel.

  Imádja a teniszlabdákat, minél több van belőle, annál jobb. Néha az gondolom, hogy nem is kutya, hanem egy hörcsög, annyira szereti begyűjteni a labdákat. Kettőt be tud kapni a szájába és próbálja a harmadikat is. Mindegy, hová dobod a labdát, ő utánaszalad, ezért vigyázz az út mellett.”

  Az előző gazdi ezután leírja, hogy a parancsokat milyen kézjelekre hajtja végre a kutyus, mikor szokott enni. Ám amiket ezután tartalmazott a levél, az valami egészen döbbenetes, és még a legkeményebb emberek szemébe is könnyeket csal:

  “Elmondok egy titkot. Nem Reggie a kutya neve. Nem tudtam az igazi nevét bemondani, mikor bevittem a menhelyre. Te megtudhatod, hogy az igazi neve Tank.

  Nekem nincsenek szüleim és testvéreim, nekem csak Tank volt. Mielőtt kiküldtek volna Irakba, azt kértem, hogy ha valami bajom esik, akkor a kutyának keresnek egy új gazdát. Megígérték, hogy így lesz.

  Tank volt az egyetlen családtagom az elmúlt 6 évben, azóta vagyok a katonaságnál. Remélem, te is nagyon szereted őt.

  Kénytelen voltam a kutyámat elhagyni azért, hogy Irakban harcoljak az Egyesült Államok zászlaja alatt. Ma este harcba indulok, azért írtam most ezt a levelet a menhelynek. Azt hiszem, már nem lesz több lehetőségem búcsúlevelet írni. Ma sírtam először. Talán egyszer viszontlátom Tank-ot és látom azt, hogy a 3. teniszlabdát is a szájában tartja.

  Sok szerencsét a kutyával és köszönöm,

  Paul Mallory”

  A kutya új gazdája teljesen megdöbbent. Hallott ugyanis Paul Malloryról a hírekben: a férfi elesett Irakban, mikor életét adta azért, hogy 3 másik embert megmentsen. Halála után kitüntették.

  A kutya új gazdája összeszoruló szívvel vitte a teniszlabdákat Tank-nek, akivel szeretetteljes kapcsolatot tudott kialakítani, miután elolvasta Paul szívhez szóló levelét.

   

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Tetszik
  Imádom
  Vicces
  Hűha!
  Szomorű
  Dühítő

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  x