Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  Megdöbbent a gazdi, amikor megleste, hová szökik ki éjjelente a kutyája

  /
  /

  A gyorsételek nem csak az embereket, hanem négylábú kedvenceiket is képesek rabul ejteni. Erre jött rá az az oklahomai nő, aki elhatározta, hogy meglesi, hová szökik ki éjjelente a kutyája, Princess. A gazdi mindenre számított, csak arra nem, amit kiderített – írja a Daily Mail.

  Betsy Reyesnek nem kellett túl sokáig a kutyája nyomában autóznia ahhoz, hogy leleplezze a titkát. Princess a házukhoz közeli, éjjel-nappal nyitva tartó, autós mekihez ügetett, ahol a leült a parkolóba, majd a tőle telhető legszomorúbb pofát öltve, szemérmetlenül koldulni kezdett. Sokan osztották meg a vacsorájukat a kutyussal, akit kóbornak hittek.

  A nő lefotózta a gyorskaját tarháló Princesst, majd egy nyilvános Facebook-posztban kérte az embereket, hogy ha meglátnák éjjel egy McDonald’s környékén, ne dőljenek be neki, jó dolga van otthon, semmi szüksége szánalomfalatokra.

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Tetszik
  Imádom
  Vicces
  Hűha!
  Szomorű
  Dühítő

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  x