Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  Megható módon emlékezett meg halott kutyájáról a gazdi

  /
  /

  A súlyos beteg kutyát a múlt hónapban el kellett altatni. Gazdája csodaszép emléket állított neki, amivel más kutyáknak és gazdáiknak szerzett örömet.

  Jennifer McKnight a múlt hónapban veszítette el szeretett kutyáját, Lokit. A nő megható módon emlékezett meg a négylábúról: egy glasgow-i utcán, mely a kedvenc közös sétaútjuk volt, egy doboz teniszlabdát és ez üzenetet helyezett el azoknak a gazdiknak és kutyáiknak, akik még együtt lehetnek.

  „Jutalmazd meg szőrös barátodat és őrizz kincsként minden percet, amit vele tölthetsz” – írta.

  A dog owner whose pet died has left this basket of tennis balls on his favourite walk for other pooches to play with in his memory. See SWNS story SWBALLS; Owner Jennifer McKnight, 37, was left devastated after Loki, a Staffordshire bull terrier border collie cross, died last month after battling with lymphoma. Teacher Jennifer put a basket of balls on his favourite walking route with a touching note asking dog owners to “treat for your own furry pal and treasure every minute”. Other dog walkers tweeted photos of the touching tribute in Glasgow which went viral.

  A megható megemlékezésről többen is fotókat készítettek, és közzétették a közösségi oldalakon:

  Jennifer 2010-ben, a legjobb barátnőjétől, Racheltől fogadta örökbe Lokit.

  „Ő volt a legjobb kutya a világon, mindenki szerette. Nagyszerűen kijött a gyerekekkel és más kutyákkal. Szinte mindenhová magammal vittem, így most kicsit úgy érzem, mintha az árnyékomat veszítettem volna el” – mondta a nő.

  A kutyánál tavaly decemberben limfómát diagnosztizáltak.

  „Amikor világossá vált, hogy többé már nem boldog, a kedves állatorvosunk házhoz jött és elaltatta. A kedvenc helyén feküdt, teli hassal, ott volt vele Rachel, a férjem Rory és én. Szép volt, amennyire az ilyesmi az lehet, de teljesen le voltunk sújtva.”

  A családdal és a barátokkal pár napja egy kis ünnepséget rendeztek Loki emlékére,és ennek része volt a teniszlabdák és az üzenet kihelyezése is.

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Tetszik
  Imádom
  Vicces
  Hűha!
  Szomorű
  Dühítő

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  x