Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  Mellső lábak nélkül született kutya az internet új sztárja

  /
  /

  A most 8 hónapos csivava-tacskó keverék kiskutya, T-Rex mellső lábak nélkül született. A tündéri állatka azonban megtanult együtt élni a fogyatékosságával, és az  állatorvosokat is meglepte, hogy mennyire erős.

  T-Rex júliusban került a gazdájához, a texasi Felix Wiegmannhoz, aki az unokatestvérétől kapta őt. A kutyust előtte több embernek is felajánlották, de senkinek sem kellett, a fogyatékossága miatt.

  A gazdi egy Instagram-oldalt is létrehozott, ahol nap mint nap fotókat oszt meg a különleges kis állatról. Az imádnivaló eb belopta magát az internetezők szívébe, és ma már közel hétezer követője van az oldalának.

  Wiegmann elmondása szerint T-Rex ugyanolyan hiperaktív, mint a fajtársai, ügyesen szaladgál két lábon is. Bár speciális kerekes kocsit kellene használnia, hogy kíméljék a hátát, a gazdája úgy döntött, hogy csak minimális időre alkalmazzák azt, mivel a kutyus annyira szeret futkározni és ugrálni.

   

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

   

  Cuteness

  T-Rex (@twoleggedtrex) által megosztott bejegyzés,

   

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

   

  Good morning. This is me running to the weekend! #twoleggedtrex #puppy #dogsofig

  T-Rex (@twoleggedtrex) által megosztott bejegyzés,

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Tetszik
  Imádom
  Vicces
  Hűha!
  Szomorű
  Dühítő

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar