Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  Menhelyi kutyusoknak olvas fel ez a néni, hogy ne érezzék magukat magányosnak

  /
  /

  A legapróbb gesztus is a világot jelentheti valakinek. Egy néni elhatározta, hogy minden délután meglátogatja a helyi menhelyet, és meséket olvas az öregedő, betegeskedő kutyusoknak, akik valószínűleg már sosem találnak szerető otthonra.

  Az idős hölgy szerint így a kutyák kevésbé érzik magányosnak magukat, hiszen imádják, ha emberek vannak a közelükben. Sajnos örökbe nem fogadhatja őket, de így is mindent megtesz, hogy egy kicsit bearanyozza az ebek napját. Persze a kutyusok nem értik, mit olvasnak fel nekik, de az emberi hang megnyugtatja őket. Ez egy csodálatos módja annak, hogyan segíthetünk a kis állatokon és mutathatjuk meg nekik, hogy a szeretet őket is megilleti.

  A Redditen jelent meg a megható kép, amelyen az idős hölgy, akit Jade-nek hívnak menhelyi kutyáknak olvasott fel. Jade önkéntesként dolgozik a Western Pennsylvania Humane Societynél. Természetesen a kutyák nem értik, amit felolvas, de a kutya számára teljes mértékben megnyugtató az emberi hang, amelyet már régebben kísérletekkel is igazoltak. Ez természetesen jó emlékeztető lehet arra is, hogy mennyire fontos az örökbefogadás, hogyha állatot szeretnénk.

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Tetszik
  Imádom
  Vicces
  Hűha!
  Szomorű
  Dühítő

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  x