Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  Ő lehet Hachiko utódja – 5 éve őrzi halott gazdájának házát egy kutya Romániában

  /
  /

  Az időjárás viszontagságaival nem törődve, esőben, hóban, vagy a legégetőbb napsütésben is a lakatlan ház kerítésénél ücsörög ez a kutyus. A Daily Mail cikke szerint a kutya a romániai Malu Mare településen él.

  A szomszédok viselik gondját annak a kutyusnak, kinek gazdája még 2011-ben hunyt el. Hűséges kutyája a mai napig őrzi az évek óta lakatlan házat, nem enged senkit a közelébe. A kutyus neve ismeretlen, a szomszédok a gazdájáról sem tudtak sokat, magának való embernek tartották, ám mikor elhunyt, nem volt kérdés, hogy gondoskodni fognak az ebről.

  MÁR TÖBBSZÖR IS MEGPRÓBÁLTAK NEKI GAZDIT KERESNI, DE EGYSZERŰEN NEM VOLT HAJLANDÓ ELHAGYNI A KÖRNYÉKET. A HELYI ÁLLATORVOS AZT MONDJA, HOGY SZÍVTELENSÉG LENNE A KUTYÁT ELHURCOLNI INNEN, INKÁBB ARRÓL KELLENE GONDOSKODNI, HOGY A KERÍTÉS MELLETT EGY FEDETT KIS KUCKÓT ÉPÍTSENEK, HOGY NE ÁZZON-FÁZZON SZEGÉNY.

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Tetszik
  Imádom
  Vicces
  Hűha!
  Szomorű
  Dühítő

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  x