Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  Rekord sok kölyköt szült egy doberman

  /
  /

  Ausztráliában rekordot jelentő 18 kölyke született egy dobermannak. A Sassy nevű anyakutya még a hét elején hozta világra a kicsinyeit, amelyek érkezéséről pénteken számoltak be az orvosok, hozzátéve, hogy az anyaállat is jól van.

  A West Coast Állatorvosi Klinikán tíz ember – három állatorvos, két állatorvos-hallgató, két nővér, két rezidens és egy asszisztens – másfél órán át dolgozott a kis dobermannok világra segítésén.

  „A tenyésztő bejött hozzánk és azt mondta, hogy a kutyájának legalább 16 kölyke lesz” – mondta el a helyi médiának Aaron Raney állatorvos, hozzátéve, hogy ő maga ennek ellenére 10-12 kölyökre számított, ám a kiskutyák egyre csak jöttek és jöttek.

  „Nagyjából tizenkettő után abbahagytam a számolást, mert arra koncentráltam, hogy mindegyikőjüket kiszedjem, miközben a vinnyogás nem akart alábbhagyni” – idézte fel a szakember. A hagyományos császármetszés ennyi kölyöknél nem működött volna, ezért Raneynek egy helyett négy bemetszést kellett végeznie, hogy rövid idő alatt az összes kölyköt ki tudja venni.

  „Az anyaállat nagyon jól viselte, néhány kölyök ugyan nem lélegzett, de miután elláttuk őket oxigénnel, helyreállt az állapotuk” – tette hozzá az állatorvos.

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Tetszik
  Imádom
  Vicces
  Hűha!
  Szomorű
  Dühítő

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  x