Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  Senki sem akarta örökbe fogadni a depressziós kutyát de aztán az állat ismerős szagot fedez fel

  /
  /

  A kutyust Pakitát Argentina utcáin találták meg az Arca Animal állatmentő egyesület munkatársai és bevitték őt a menhelyre. A kutya nagyon kedvetlen és csendes, visszahúzódó volt.

  Az egyesület munkatársai megpróbáltak egy új gazdit keresni számára de a baj az volt, hogy a kutya már túl idős volt. Azok az emberek, akik kutyát szerettek volna örökbe fogadni, inkább egy fiatal állatot szerettek volna, írta a The Dodo.

  Amit a menhelyen dolgozók nem tudtak, az az volt, hogy Pakitának volt már gazdája, akinek nagyon hiányzott.

  Pakita már jó ideje a menhelyen élt és várta új gazdáját. De mivel senki sem akarta őt magával vinni, a munkatársak csináltak róla egy képet és feltették a Facebook-ra.

  Úgy gondolták, nagyobb lesz az esélye annak, hogy új gazdát találnak számára. Egy idő után érdekes dolog történt. Egy hölgy jelentkezett és azt mondta, a képen szereplő kutya nagyon hasonlít a fia kutyájához, amely két évvel azelőtt tűnt el.

  Ariel Naveira, a hölgy fia azóta nem látta kutyáját, mióta az megszökött otthonról. A fiú sokáig kereste a kutyát, de aztán feladta a keresést. Úgy gondolta a kutya meghalt.

  Igaz, hogy Ariel már feladta a reményt, azért mégis elment a menhelyre, hogy megnézze ezt a kutyát.

  Mikor Ariel bement a menhelyre, a kutya nem reagált sem rá, se a hangjára. A kutya az egyik ott dolgozó munkatárs mögé bújt és úgy tűnt, egy kicsit meg is ijedt a fiútól.

  Aztán egy idő után közelebb ment hozzá és megérezte a szagát, amelyet a kutya mégsem felejtett el annak ellenére, hogy már két éve nem látták egymást.

  A találkozást a menhely munkatársai filmre vették, aminek nagyon örülünk.Nagyon szép látni azt, hogyan reagál Pakita mikor rájön, hogy régi gazdája áll előtte.

  Nézd meg a lenti filmet és oszd meg barátaiddal, ha Te is meghatónak tartod ezt a találkozást!

   

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Tetszik
  Imádom
  Vicces
  Hűha!
  Szomorű
  Dühítő

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  x