Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  Senki sem foglalkozott az elhagyott kutyával – egy hajléktalan odament és megnézte a nyakörvén az üzenetet

  /
  /

  Mikor Lisa Snydernek kevés pénze volt, kénytelen volt egy szegényes lakásban lakni három macskájával. Igaz, hogy alig volt ennivalóra pénze akkor is odament ahhoz a kóbor kutyához akinek nagy szüksége volt segítségére.

  Joeyt a kutyust valaki egy lámpaoszlophoz kötötte, a nyakörvére egy üzenetet rakott majd magára hagyta szegény állatot.  A kis cédulán az állt, hogy a kutyának új otthonra van szüksége, és hogy valaki segítsen rajta.

  Sokan csak megbámulták a kutyát aztán elmentek mellette, de Lisa nem tudta őt otthagyni. Tudta, hogy valamit tennie kell. De egy probléma volt, már késő esete volt.

  Lisa úgy döntött bemegy a Dogs Center-be, igaz, hogy ez 5 kilométerre volt, mégis elgyalogolt odáig. Mindezt a kutya érdekében tett.

  Négy hónappal később Lisát értesítették, hogy a kutyának találtak egy szerető családot ahol nagyon jól érzi magát. Mindezt Liza közreműködésének köszönhet. Gyakran fordul elő az, hogy a legnagyobb szegénységben élő embereknek van a legnagyobb szívük.

  A történet nagyon jó végződött Lisa számára is. Mikor a helyi közösségi központ meghallotta mit tett Lisa az elhagyott kutyáért, adománygyűjtést kezdeményezett a nő számára.

  Össze is gyűlt 700 00 forint melyből az anyagi dolgokat rendezni tudja.

   

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Loading spinner

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  x