Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  Szerencse nevű kutyáját sétáltatta, mikor egy milliókat érő aranyrögöt talált az édesapa

  /
  /

  Kutyasétáltatás közben talált egy ausztrál család egy több mint hét millió forintot érő aranyrögöt.

  Anyák napján közösen indultak el megsétáltatni Lucky, azaz szerencse nevű kutyájukat. Az állat kedvenc útvonalán haladva az egyikük véletlenül belerúgott egy kavicsba, ami sárgásan csillogott amikor kifordult földből. A családfő azonnal nézegetni kezdte, hogy vajon aranyat találtak-e.

  – Anyák napja reggelén úgy döntöttünk, hogy együtt megyünk el megsétáltatni a kutyánkat, Lucky-t. A feleségemnek nem volt kedve jönni, ezért otthon maradt. A két lányunkkal és a kutyánkkal indultam útnak, és azon gondolkoztam, vajon mivel lepjük meg anyák napjára a feleségemet. Az egyik gyermekem belerúgott egy kőbe, és ahogy az kifordult a talajból, megláttuk a csillogó sárga színét. Nem hittem volna, hogy tényleg arany – mesélte a családfő, aki szeretné megőrizni anonimitását.

  A rögöt később elvitték egy szakértőhöz, aki megerősítette, hogy a család 24 karátos aranyat talált, ami 35 ezer ausztrál dollárt, vagyis hétmillió forintot ér.

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Tetszik
  Imádom
  Vicces
  Hűha!
  Szomorű
  Dühítő

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  x