Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  Szívfacsaró üzenettel találtak rá a szemétdombon hagyott kutyára

  /
  /

  Ezt a kutyát nagyon is szerette korábbi gazdája, de muszáj volt búcsút intenie neki…

  A Scooter névre hallgató kutyust az alábbi tábla kíséretében találták meg kikötözve a szeméttelepen: “Ingyen kutya. A nevem Scooter. A gazdám börtönbe ment ma.”


  Az állatra a helyi állatmentők találtak rá, és Paula Langford, az egyesület munkatársa azonnal tudta, hogy jól tartott, szeretetben gondozott kutyával van dolguk. A mikrochip leolvasása utáni nyomozás eredményeképpen az állatvédők kiderítették, hogy Scooter előző gazdája barátait bízta meg a kutya gondjának viselésével, és nagyon is aggódott az állat sorsáért, a barátok azonban cserben hagyták, és az utcára tették a rájuk bízott kutyust.

  Az állatvédőknek aztán sikerült megtalálniuk a börtönbe került gazdi édesanyját, aki gondolkodás nélkül vállalta a kutya befogadását. Scooter állítólag nagyon örült az ismerős arcnak, ami ismét megerősítette, hogy jó gondját viselték családjában.

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Tetszik
  Imádom
  Vicces
  Hűha!
  Szomorű
  Dühítő

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  x