Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  Szívszorító üzenettel hagyta a kutyust a reptéren a gazdája

  /
  /

  A 3 hónapos kiskutyára egyedül találtak rá a Las Vegas-i reptéren, egy megható üzenettel a hátán.

  Chewyra, a tündéri 3 hónapos csivavára a Las Vegas-i reptéren találtak rá. A kutyust magára hagyta a gazdija, de kegyetlenségről szó sincs: a csöppség mellett egy levelet is találtak, amelyben a gazdi megmagyarázza a helyzetet.

  A szívszorító levélből kiderül, hogy Chewy gazdája egy bántalmazó kapcsolatban élt párjával. Tiszta szívéből szerette volna magával vinni a kutyust, de nem tudta kifizetni neki a repülőutat, így inkább a legjobbakban bízva hátrahagyta. A levélben arról is ír, hogy legutóbbi veszekedésük során a barátja úgy belerúgott a kutyusba, hogy Chewynak valószínűleg állatorvos segítségére lesz szüksége.

  Szerencsére hamar rátaláltak a kiskutyára, és a megmentője egy menhelyre vitte. A menhelyen dolgozó Linda Gilliam pedig azonnal beleszeretett – orvoshoz vitte, majd örökbe is fogadta Chewyt, akire remélhetőleg egy szebb jövő vár.

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Tetszik
  Imádom
  Vicces
  Hűha!
  Szomorű
  Dühítő

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  x