Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  Ő itt Iron, a szlovák rendőrség szuperkutyája

  /
  /

  A jól képzett rendőrkutyák hatalmas segítséget jelentenek a rendőrség munkájában. Mivel a keresőkutyáknak kiváló szaglásuk van, korlátozott látási viszonyok és extrém körülmények között is nyomra tudják vezetni a nyomozókat.

  Dunaszerdahelyen a helyi rendőrség dobermann kutyája, Iron igazi büszkesége a térségnek, ugyanis rendkívül fegyelmezett és páratlan szaglással rendelkezik. Utóbbinak köszönhető, hogy Iron nemrégiben rátalált egy, még szeptemberben ellopott és feltört széfre, amely egy helyi cégtől tűnt el – írja a Paraméter.sk.

  A széfre egy Dunaszerdahelyhez közeli erdőben találtak rá, ahova a kutya egy megrongált kerítésen keresztül vezette el a rendőröket. A kiürített széfben eredetileg étkezési utalványokat és több mint 35 ezer euró (kb. 11 és fél millió forint) készpénzt tároltak.

  „Iron kiváló kutya. Remekül lehet vele dolgozni bemutatókon és terepen egyaránt” – mondta gazdája, Mária Matuseková – a 24.hu beszámolója szerint.

  A kutya nem most először segítette hozzá a rendőrséget egy akció sikerességéhez. Az alábbi videó is tanúskodik kiváló képességeiről:

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Tetszik
  Imádom
  Vicces
  Hűha!
  Szomorű
  Dühítő

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  x