Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  🐶 Minden, ami kutya 🐶

  Utcára dobta betegen vajúdó kutyáját egy nő Oklahomában

  /
  /

  Egy amerikai nő kihajította a kuyáját azzal a mondattal, hogy “egy fabatkát sem ér”.

  Az utcára dobta egy nő a férgekkel fertőzött kutyáját, miközben az állat éppen próbálta világra hozni kölykeit. Szerencsére gyorsan megmentették a kutyát, miután a kegyetlen gazdája leköpte, és azt mondta a megmentőknek, hogy “egy fabatkát sem ér” – írja a Metro.

  Egyelőre még nem azonosították a tettest, aki aljas módon szabadult meg a Labrador-pit bull keverék kutyájától, Annie-től. Az Oklahomában élő nő a múlt hónapban dobta az utcára a kutyát, miközben már annak félig kilógott a koraszülött kölyke a testéből. A szomszédok értesítették a mentőket, akiknek elmondták, a tulajdonos hogyan hagyta, hogy másik öt kutyája megtámadja őket, akiknek a testén nyílt sebek voltak, és így lehettek férgesek.

  Az értesülések szerint a rendőrség már vizsgálja az ügyet. Az állatot egy kórházba szállították, ahol extrém dehidratációt és alultápláltságot állapítottak meg nála. A kutya további műtéteken esett át, és még számos gyógyszer kezelés fog rá várni, hogy a szörnyen megsebzett bőre ne váljon le a testéről.

  Mi a véleményed erről?
  Megosztom:
  Tetszik
  Imádom
  Vicces
  Hűha!
  Szomorű
  Dühítő

  Ajánló:

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  x